Opgelet: aan deze pagina wordt nog gewerkt!

Eline

Ik ben Eline, 30 jaar en woon samen met mijn man en 2 dochtertjes (Tilde & Aure) in Brugge. Met twee meisjes van 2 en 5 jaar oud, heb ik mijn handen vol. We doen graag allerlei dingen waardoor het leven nooit saai is. Ik blog dan ook graag over de dagelijkse dingen in het leven van een drukbezette moeder, die op zoek gaat naar de fijne balans tussen tijd voor zichzelf en tijd voor het gezin.

De blog House of Diapers is ontstaan nadat onze oudste dochter Tilde werd geboren in 2015. Oorspronkelijk was het een plekje waar familie nu en dan eens een fotootje kon terug vinden met een leuke tekst er bij. Ondertussen is de blog met ups and downs gegroeid tot een fijne plaats waar we als moeders leuke zaken kunnen delen met anderen.

Barbara

Hallo, ik ben Barbara (34) en trotse mama van Florian (2015) en Anna (2017). Ik kan genieten van gezellige drukte, maar eveneens van rust. Ik hou van koosnaampjes voor mijn kindjes, zwemmen, creatief bezig zijn, kleurrijke bloemen en zomer. Ik werk als logopediste in een begeleidingscentrum voor kinderen met een taal-spraakstoornis en heb ook een zelfstandige logopedistenpraktijk. Aan de schoolpoort van Freinet kindcentrum De Tandem, leerde ik Eline en Lynn kennen. Ondertussen niet gewoon schoolpoortmama’s, maar (h)echte vriendinnen. Heel fijn om elkaar met raad en daad te kunnen bij te staan en regelmatig eens af te spreken.

Lynn

Hallo mijn naam is Lynn (39) woonachtig te Brugge en fiere jongensmama van gevoelige Josse (2015) en avontuurlijke Jeroom (2017). Na de geboorte van Josse in het bewuste ouderschap gerold. Voor ons hield dit in het ritme van de kindjes volgen, borstvoeding zo lang ze wilden (20m en 26m), wasbare luiers, rapley, duurzaamheid. Dit alles binnen onze mogelijkheden. De kindjes gaan naar een freinet kindcentrum waar ze samen met de kindjes van Eline en Barbara zitten. Op vrije dagen trekken we graag de natuur in of zoek ik op Pinterest leuke activiteiten. Zelf ben ik werkzaam als begeleidster in een voorziening voor personen met een niet aangeboren hersenletsel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.