Wat fijn dat je geïnteresseerd bent om samen te werken met House of diapers!


Pr-bureau’s

Als werkende mama is het niet altijd even gemakkelijk om op de hoogte te zijn/blijven van al het nieuws voor mama’s en kinderen. Ik zou het dan ook leuk vinden om per e-mail op de hoogte gehouden te worden van leuke nieuwigheden en items. Is jouw product iets dat ik niet mag missen? Mail dan naar info@houseofdiapers.be of via het contactformulier.

Commerciële samenwerkingen

De meest gangbare samenwerkingen op mijn blog komen in de vorm van een review of winacties. Advertorials en het plaatsen van banners zijn in overleg mogelijk. Alle teksten worden door mijzelf geschreven en zijn uniek. Foto’s kunnen door House of Diapers gemaakt zijn of aangeleverd worden door het bedrijf. Vanwege het brede persoonlijke karakter van deze blog zijn er veel verschillende bedrijven die met hun producten aan bod kunnen komen. Heb je nog vragen over een samenwerking of heb je verdere vragen over House of Diapers (bezoekersaantallen,…), neem dan gerust contact op via info@houseofdiapers.be of via mijn contactformulier.

House of Diapers werkte reeds samen met: Hasbro – Uitgeverij Lannoo – Seepje – Naobay – Hoesjes Outlet – Fotofabriek – 3D World Expo – Smallprint – Het Fotoalbum – Tadaaz – Petit&Jolie – Toyalot – Hopea Publishing – Mies & Co – Kipod Toys – Klavertje Vier – Kaatje Katoen – Uitgeverij SNOR – VBK België – Uitgeverij De Eenhoorn

(gast)Bloggers

Heb jij zelf ook een blog en/of houd jij gewoon van schrijven? Ik sta open voor diverse samenwerkingen. Wil je graag eens een gastblog schrijven op House of Diapers of denk je aan een andere samenwerking? Je kan altijd contact met mij opnemen via het contactformulier of via info@houseofdiapers.be.

Soms ben ik specifiek op zoek naar bepaalde mensen. Klik hier om een kijkje te nemen naar wie ik momenteel op zoek ben.

House of Diapers in de media of op andere blogs